Nick Andersen

Jeg er en resultatskabende IT konsulent med indgående kendskab til online forretning og software udvikling. Mine spidskompetencer befinder sig i krydsilden mellem tekniske koncepter, forretningsforståelse og tværfaglig kommunikation.

I min karriere har jeg haft erfaring med mange områder af onlinebranchen, der kombineret med mine brobygger og leder kompetencer, kan sikre at virksomhedens strategi bliver eksekveret sikkert og punkteligt.

Det kan jeg hjælpe med

Web udvikling

Jeg har en masse års erfaring i webudvikling, online koncepter, og hvordan værdiskabende projekter skabes fra start til slut.
Af sprog arbejder jeg primært med PHP og .NET.

Online marketing

Jeg har hjulpet virksomheder med at få millioner af leads. Både med kampagner og konverterings- optimering. Senere har jeg udviklet en SAAS marketing platform. Derudover har jeg også undervist i marketing, hjulpet med at stable konferencer på benene og holdt foredrag, om et emne jeg brænder for at hjælpe virksomheder med.

Ecommerce

Jeg driver et lille firma eAdvice ApS, hvor jeg specialiserer mig i at rådgive og udvikle webshop løsninger.
Af platforme udvikler jeg primært i Magento, WooCommerce og Shopify..

Projektledelse

Med 7 års ledelseserfaring sætter jeg en ære i at motivere og udvikle teams, så de bedste resultater skabes. Jeg er certificeret Scrum Master, har en stor indsigt i agile teknikker og metoder til produktudvikling og brænder for at gøre en forskel.

Video præsentation

Seneste projekter

BilkaToGo

Fillop

Udtalelser

Referencer